Direkt Zimmer buchen

Majestueus verwenprogramma

Uw wellnessvakantie in kasteelhotel Holzrichter

Vergeet al die stress van alledag. Neem een duik in zachte droomwerelden en laat u zich in ons nieuw opgezet wellnesscentrum vorstelijk verwennen.

Neem een majestueus rozenbad in onze whirlpool, gun u echte ontspanning in onze sauna, laat uw gedachten in ons stoombad de vrije loop, of laat de stress van de afgelopen dagen eenvoudig wegmasseren.

Wij garanderen onze gasten pure ontspanning. Geniet van koninklijke luxe in ons kasteelhotel Holzrichter in Nachrodt-Wiblingwerde. Met uitzicht op het Sauerland met zijn nagenoeg oneindige bossen en velden verwennen wij u in ons spa-centrum onder andere met een regen- en belevenisdouche, een solarium en een sanarium.

Meer beleven

Vanzelfsprekend hebben wij op aanvraag ook klassieke massages te bieden. Alleen of samen met uw partner kunt u bij voorbeeld een schouder- of halsmassage genieten, of ook een vorstelijke massage van het hele lichaam. Verspanningen door hard werken in de afgelopen dagen of de dag vol belevenissen behoren zo zeker en snel tot het verleden.

In ons kasteelhotel kunt u zich zo lekker laten verwennen. Voel u bij onze verwenmassage als een koning of koningin. Stofwisseling, doorbloeding en immuunsysteem worden door de bijzondere massagetechniek gestimuleerd.

Een wellnessvakantie in kasteelhotel Holzrichter is een verwenprogramma voor lichaam, geest en ziel. Boek nu uw persoonlijke “ertussenuit-vakantie” op de mooiste plek ter wereld: Veserde bij Wiblingwerde.