Direkt Zimmer buchen

Wonen

Wonen en slapen worden in de 30 unieke een- en tweepersoonskamers en suites van kasteelhotel Holzrichter een belevenis voor alle zinnen. Want het is uw plaats vol verlangens in het Sauerland.

Hotelzimmer für Geschäftsreisen nach Hagen, Lüdescheid, Iserlohn oder Altena

Hertog

Onze eenpersoons comfortkamers

Het is die fantastische blik over de verre horizon rondom Veserde, die deze kamers tot iets heel bijzonders maakt. Het oer-gezellige ambiente en de luxurieuze inrichting van onze eenpersoonskamers brengen uw ziel na een belevenisrijke dag in het Sauerland weer in balans en bieden een opening voor nieuwe zienswijzen.

Zimmerträume im Hotel Holzrichter bei Lüdenscheid

Kroonprins

Uw luxurieuze plaats vol verlangens in het Sauerland

Het nobele natuurhout en de met de hand gemaakte meubelen zorgen voor een uniek kamerklimaat, dat bovendien een bijzonder knusse en romantische sfeer uitstraalt. Een nacht in onze Kroonprins-kamers met hun individueel design is een droomvacantie voor lichaam, geest en ziel. Probeer het eens, u zult enthousiast zijn.

Alle Holzrichter-Hotelzimmer haben einen Balkon

Keurvorst

Onze romantische droomkamer

Een ontbijt op het balkon met uitzicht op het wonderschone Sauerland, romantische knuffeluurtjes in onze droom van een kamer voor twee: In deze kamers zult u uw normale leven en zorgen snel vergeten en kracht tanken voor nieuwe spannende en romantische avonturen, die het leven voor u in petto heeft.

Exklusive Hotelzimmer für Hagen, Lüdenscheid und Iserlohn

Vorsten-suite

Onze suiten voor romantische momenten

Mag het voor u pure luxe zijn? Dan zult u zich in onze vorsten-suite heel zeker prettig voelen. Hier verwennen wij u met alle geneugten van een vier-sterren-plus-hotel. Komt u maar en laat u zich een keer zo lekker verwennen – u heeft het beslist verdiend.